Algemene Voorwaarden | LVCNET.nl

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Inhoud website en afsluiten pakket

LVCNET besteedt veel zorg aan de samenstelling van deze website en tracht de informatie vermeld op deze website steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. LVCNET aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Aan (de informatie op) deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

LVCNET aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de – al dan niet door derden aangeboden – informatie op deze website.

LVCNET heeft geen enkele invloed op de inhoud van websites van derden waarop je kunt doorklikken via deze website. Je bezoek aan dergelijke sites is dan ook geheel voor eigen risico. Deze links zijn enkel opgenomen om je van dienst te zijn. LVCNET geeft geen goedkeuring aan de producten, diensten, inhoud, informatie of materiaal dat je wordt aangeboden of waartoe je toegang hebt op dergelijke sites en is hier op geen enkele wijze mee verbonden.

Als consument ben je zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een glasvezelpakket bij een provider naar keuze. Het afsluiten van een dergelijk pakket verloopt via de website van derden en gaat dus buiten LVCNET om. Let op: Woont u in het buitengebied dan betaalt u een éénmalige eigen bijdrage van € 495,00. (Voor bedrijven is dit bedrag exclusief btw.) LVCNET is dan ook op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor je pakketkeuze en -aansluiting.

Privacy gegevens

Op diverse plekken binnen deze website vraagt LVCNET je om persoonsgegevens achter te laten. Deze gegevens worden opgeslagen in de centrale database van LVCNET. De database waarin je gegevens terecht komen is uiteraard een beveiligde database en daarnaast worden alle persoonsgegevens verstuurd over een beveiligde verbinding.

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het versturen van de door jou aangevraagde informatie of voor het toesturen van de nieuwsbrief van LVCNET. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt voor commerciële doeleinden.

LVCNET vraagt om de volgende gegevens:

  • Je naam
  • Adresgegevens
  • E-mailadres

Je e-mailadres gebruiken we om je op de hoogte te houden middels onze nieuwsbrief. Wanneer je geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen dan kun je jezelf afmelden middels het linkje onderin de nieuwsbrief mail.

Meld je aan voor glasvezelBekijk pakketten
×