Nieuwsbrief augustus 2019 - LVCNET
 • Hier groeit mijn
  business als kool
 • Hier grazen straks 200
  koeien online
 • Hier rustig genieten
  van het snelle leven
 • Hier webwinkel
  ik de wereld
 • Hier branden de peertjes
  als ik thuis kom
 • Hier sproei ik mijn tuin
  vanuit het regenwoud
 • Hier verdwijnt
  stotteren uit beeld
 • Hier ligt Australië
  om de hoek
 • Hier facetimen met
  je tante in Marokko
 • Hier haarscherp
  Humberto kijken
 • Hier vierkante ogen
  van het netflixen
 • Hier zonder kuren
  uren blijven turen
 • Hier is live U2 streamen
  geen toekomstmuziek
 • Hier staat loepzuivere
  radio op het programma
 • Hier straks gratis
  wifi langs de lijn
 • Hier houden we je
  scherp in de gaten
 • Hier de zorg die we
  later nodig hebben
 • Hier volg ik mijn
  colleges vanuit bed
 • Hier delen we slim
  elkaars kennis
 • Hier kun je
  gemakkelijk overstappen
 • Hier haal je
  dikke data bij je binnen

Nieuwsbrief augustus 2019

Belangrijk nieuws voor de gemeente Boxmeer

De aanleg is in de gemeente Boxmeer bijna klaar. Iedereen krijgt natuurlijk een glasvezelaansluiting ook al neem je geen abonnement. Maar het is natuurlijk wel slim om nu een abonnement te bestellen want dan bespaar je 450 euro activatiekosten. Deze kosten hoef je niet te betalen zolang de aanleg in jouw gemeente gaande is. De aanleg van het netwerk in de gemeente Boxmeer is eind oktober klaar. Bestel snel een abonnement bij één van de glasvezelproviders als je nog van dit voordeel wil profiteren.

 

Glasvezel-internet en TV van Ziggo vanaf € 53,70

Wil je graag tv van Ziggo houden en daarnaast ra-zend-snel internetten via glasvezel, dan hebben we goed nieuws voor je. Met een ‘internet only’-abonnement kun je dat eenvoudig regelen. Lees er alles over in deze blog: www.lvcnet.nl/blog/de-vraag-van-vandaag.

 

Het schouwen in Cuijk is begonnen, maar wat is ‘schouwen’ eigenlijk?

Om de aanleg van het glasvezelnetwerk bij jou in de straat zo goed mogelijk te laten verlopen, komen we vooraf even langs. Dit heet schouwen. Elke dag bezoekt schouwer Ad Eveleens tientallen huizen om een schouwing uit te voeren. Hij kijkt dan samen met de bewoners naar wat de meest geschikte plaats is om de glasvezelkabel het huis in te brengen en de aansluiting te plaatsen.

“Omdat de inwoners vooraf ingelicht zijn over mijn bezoek, weten ze vaak wel wat ik kom doen als ik aanbel. Ik heb altijd een legitimatiepasje bij me en kleding van E-Fiber aan, zodat het meteen duidelijk is. De mensen zijn eigenlijk altijd erg aardig en gastvrij. Als ik alle kopjes koffie zou drinken die ik aangeboden krijg, zou ik aan het eind van de dag staan te stuiteren!”

Tijdens het huisbezoek bekijkt de schouwer waar de huidige kabels lopen want bestaande ingangen en gaten worden zoveel mogelijk hergebruikt. Ad vertelt: ”In nieuwe huizen loopt alle bekabeling via de meterkast, dus dit is dan ook de meest logische plaats voor de nieuwe aansluiting. Maar in sommige oude huizen zit de huidige internetaansluiting bijvoorbeeld in de woonkamer. Aangezien alle bekabeling in huis vaak daarop is aangesloten, adviseer ik dan om ook daar de glasvezelaansluiting te maken. Ik geef dus altijd een op maat gemaakt advies en vul alles in op mijn tablet. In totaal ben ik ongeveer 20 minuten bezig.”

“Het is leuk om mensen elke dag weer toegang te geven tot dit snelle en betrouwbare netwerk en ze daarmee klaar te maken voor alles wat het internet gaat brengen. Want zeker nu er steeds meer apparaten in huis tegelijk online zijn, kan dat koperdraadje dit echt niet meer aan!”

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van glasvezel bij jou in de buurt? Gebruik dan de vergelijker en je ziet direct het aanbod op een rij!

×