Bij wie heb ik een abonnement besteld? - LVCNET
 • Hier groeit mijn
  business als kool
 • Hier grazen straks 200
  koeien online
 • Hier rustig genieten
  van het snelle leven
 • Hier webwinkel
  ik de wereld
 • Hier branden de peertjes
  als ik thuis kom
 • Hier sproei ik mijn tuin
  vanuit het regenwoud
 • Hier verdwijnt
  stotteren uit beeld
 • Hier ligt Australië
  om de hoek
 • Hier facetimen met
  je tante in Marokko
 • Hier haarscherp
  Humberto kijken
 • Hier vierkante ogen
  van het netflixen
 • Hier zonder kuren
  uren blijven turen
 • Hier is live U2 streamen
  geen toekomstmuziek
 • Hier staat loepzuivere
  radio op het programma
 • Hier straks gratis
  wifi langs de lijn
 • Hier houden we je
  scherp in de gaten
 • Hier de zorg die we
  later nodig hebben
 • Hier volg ik mijn
  colleges vanuit bed
 • Hier delen we slim
  elkaars kennis
 • Hier kun je
  gemakkelijk overstappen
 • Hier haal je
  dikke data bij je binnen

Bij wie heb ik een abonnement besteld?

De meest gestelde vraag tijdens de glasvezelspreekuren is wel: Bij wie heb ik destijds een abonnement besteld? Velen hebben geen kopie van het inschrijfformulier bewaard of weten het gewoon niet meer. Geen nood. Ben jij het vergeten, dan kun je dat gemakkelijk navragen bij de providers door ze even te bellen. Als je onderstaande bel-volgorde aanhoudt, weet je het binnen 10 minuten.

Bel eerst met TriNed: 0880 80 30 30. Vervolgens met Plinq: 0887 76 84 44. Daarna met LVCNET: 0485 74 58 00. Als je bij hen geen abonnement hebt mail je naar Netrebel: support@netrebel.nl (zij zijn niet bereikbaar via telefoon).

Geef je postcode en huisnummer aan hen door zodat ze het kunnen nakijken. Heb je nergens een abonnement besteld, doe dat dan nu. Op https://iedereenglasvezel.nl/keuzehulp/ vind je alle providers en hun pakketten en kun je direct bestellen.

Bij wie heb ik een abonnement besteld?
×